Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa ***

0
Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Castiglione Village a Spa - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa *** Foto - Ischia - Castiglione Village a Spa ***

Zájezd pořádá

Osvěta Hořovice - Josef Sklenář
Tlustice 186, 26801 Hořovice

Itálie / Ischia
V nabídce od: 05.01.2012
Kód zájezdu: 531

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Pěkný rodinný hotelový komplex se skládá z několika budov. Leží na velmi klidném místě s krásným výhledem na Sant‘ Angelo a ostrov Capri, cca 500 m od centra Panzy. Nedaleko se nachází známá kamenitá pláž Sorgeto s horkými termálními prameny, vyvěrajícími do moře (cca 200 schodů, horší přístup do moře - doporučujeme obuv do vody, není vhodné pro děti).
Ubytování
100 pokojů s vlastním soc. zařízením, TV-SAT, fénem, většina s malým balkonem nebo terasou, telefonem, centrální klimatizací (cca 19.06. - 18.09.), sejf - za poplatek. Upozornění! Pokoje se mohou lišit velikostí a stylem. Klient můze být ubytován v pokoji jiného vzhledu, než jaký je uveden na ilustrativním na obrázku.
Stravování
Polopenze, snídaně - bufet, večeře - salátový bufet, výběr z menu.
Služby a vybavení
1x venkovní termální bazén (33° - 36°C), 1x vnitřní termální bazén (38° - 40°C) s hydromasáží, 2x malý minerální bazén pro děti, sluneční terasy s lehátky a slunečníky, restaurace, snack bar, společenská místnost, TV-místnost, internet point za poplatek, lázeňské a kosmetické oddělení, přírodní sauna, parkoviště, 1x týdně gala večeře a taneční večer, diskotéka v těsné blízkosti, animační program pro děti i dospělé.

Vzdálenost od moře
Cca 400 m + cca 200 schodů - Sorgeto (horké prameny vyvěrající do moře, vhodné boty do vody). Další pláže cca 10 min. autobusem.

Poloha: Panza je městská část, která patří k Foriu. Nachází se nedaleko Sant' Angela nad zálivem Sorgeto, kde vyvěrají termální prameny přímo do moře. Panza je velmi klidné místo, v jehož centru naleznete několik menších obchodů a restaurací.


Ubytování: hotel ***
UBYTOVÁNÍ(a) 2-lůžkové pokoje, Spr.+WC, SAT/TV, fén, minibar, telefon, župan, klimatizace, připojení k internetu (LAN), balkon, výhled na park (max. obsazenost 2 dospělí)
(b) 2-lůžkové pokoje, Spr.+WC, SAT/TV, fén, minibar, telefon, župan, klimatizace, připojení k internetu (LAN), balkon, výhled na moře (max. obsazenost 2 dospělí)
(c) Junior Suite (40 m2), Spr.+WC, SAT/TV, fén, minibar, telefon, župan, klimatizace, připojení k internetu (LAN), balkon, výhled na park nebo na moře (max. obsazenost 2 dospělí + 1 dítě do 12 let)
(d) Senior Suite (53-60 m2), Spr.+WC, SAT/TV, fén, minibar, telefon, župan, klimatizace, připojení k internetu (LAN), balkon, výhled na moře (max. obsazenost 2 dospělí + 2 děti do 12 let)STRAVAsnídaně - bufetové stoly s bio koutkem nebo polopenze - snídaně bufetové stoly s bio koutkem, večeře multi-chodové menu nebo bufet.DÍTĚJedno dítě do 2 let bez nároku na lůžko se snídaní ZDARMA.
Dítě zdarma platí v doprovodu 2 plně platících osob a pro ubytování v suitách.LETNÍ AKTIVITY - KOUPÁNÍhotelové bazény, pláž oblázková, kamenitá (100 m)PARKOVÁNÍgaráž 9,50 Eur/denPOBYT SE ZVÍŘETEMNEPOVOLENPOZNÁMKAPobyt začíná nástupem od 15.00 hod v den příjezdu a snídaní druhý den ráno. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod v den odjezdu. V případě polopenze začíná pobyt nástupem od 15.00 hod a snídaní v den příjezdu. Pobyt končí snídaní a uvolněním pokoje do 10.00 hod v den odjezdu.SLEVY A VÝHODYNa pobyty nelze uplatnit žádnou slevu mimo uvedené.
SLEVA 10% za včasný nákup platí do 31.3.2013, pro termíny 15.03.- 15.06. a 24.08.- 24.11.2013 a pro pobyty na min. 4 noci.
Dítě zdarma a dětská cena platí v doprovodu 2 plně platících osob a pro ubytování v suitách.CELKOVÁ KAPACITA210 pokojů - 160 2-lůžkových, 39 Junior Suite, 9 Senior SuiteDÁLE PRO VÁSZDARMA: pobytová taxa, vstup do Wellness centra Acquapura (bazény, sauny, relaxační místnosti, fitness), župan, plážové sandály, ručníky, účast na programech - meditace, jóga, pilates, aerobic, nordic walking a další. V den příjezdu na pokoji láhev minerální vody.REKREAČNÍ POPLATEKv ceněMOTTOPROČ K NÁM:
* nebeská pětihvězdičková dovolená v Chorvatsku
* rozsáhlá nabídka sportů a činnosti pro volný čas
* Wellness centrum Acquapura SPA o rozloze 6000 m2VYBAVENÍrecepce, restraurace "Jadran" a "La Veranda", bar s terasou "Sotto Voce", panoramatický bar, výtah, půjčovna kol a vodních skútrů, garáž, Wellness centrum Acquapura o rozloze 6000 m2: venkovní zážitkový bazén, sauny (finská, parní lázeň, panoramatická s výhledem na moře, sanarium), whirlpool, Kneippův chodník, Turecké lázně, velká relaxační místnost, relaxační zóna s vodními lůžky, ledová fontána, masáže, koupele, zábaly, kosmetické ošetření, fitness, čajový bar.
Centrum vodních sportů s potápěním, vodní lyžování, plachtění, surfování.POLOHAHotel a Spa Iadera***** se nachází na poloostrově Punta Skala,v blízkosti pláže, cca 1,5 km od centra. Možnost výletů: Zadar, Split, Trogir, národní parky, vodopády Krka, Plitvická jezera, Kornati ostrovy.

Strava: polopenze
polopenze, snídaně - bufet, večeře - salátový bufet, výběr z menu.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 05.05.2017)