Beskydy - Horní Bečva - Hotel Duo*** - wellness víkendový pobyt ***

0
Duo 32 Duo 31 duo_1 duo_4 duo_6 duo_9 letní Duo pokoj lux sauna standard pokoj tělocvična vnitřní bazén wellness zimní krajina

Zájezd pořádá

EMMA AGENCY spol. s r.o.
Kozí 10, 66078 Brno

Česká republika / Horní Bečva
Cena od: 2 590
V nabídce od: 25.02.2011
Kód zájezdu: 699

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Přijeďte si užít prodloužený víkend do Beskyd. Během dvou dnů načerpáte nové síly, příjemně si odpočinete a budete relaxovat v našem novém wellness centru..
Hotel Duo se nachází v chráněné krajinné oblasti Beskydy v obci Horní Bečva nedaleko centra obce, které je vzdálené cca 3 km (asi 30 minut klidné chůze). Jedinečný výhled do údolí řeky Bečvy a na přehradu v kombinaci s výhledem na horský hřeben Pusteven a Radhoště činí z hotelu unikátní místo pro prožití Vašeho pobytu. Hotel je rozdělen do dvou samostatných budov Duo I a Duo II s celkovou kapacitou 140 lůžek. Celý hotel je nekuřácký, cyklisté a domácí mazlíčci jsou vítáni (příplatek za psa 290/390/490 Kč dle velikosti, při příjezdu se vybírá vratná kauce 1000 Kč). Budovy jsou od sebe vzdáleny cca 50 metrů.


Ubytování: hotel ***
Budova Duo I má 22 dvoulůžkových pokojů, 4 třílůžkové pokoje přizpůsobené pro hendikepované a 10 čtyřlůžkových apartmánů. Všechny pokoje a apartmány jsou kategorie Lux. Na některé z nich lze umístit přistýlku.
Pokoj LUX - Zrekonstruovaný pokoj Lux vybízí k harmonickému prožití pobytu v Beskydech. Nový moderní nábytek, příjemná atmosféra, nádherný výhled – to vše je klíčem k vaší spokojenosti. Pokoj je dále vybaven LCD televizorem, křesílkem, telefonem. Na některé pokoje Lux je možno umístit přistýlku.
V budově Duo I se dále nachází Recepce, restaurace, bar, vnitřní vyhřívaný bazén, wellness centrum a jednací místnost. Všechny společné prostory hlavní budovy jsou bezbariérové. Vybrané pokoje a apartmány LUX mají koupelny uzpůsobené pro pohyb imobilních hostů. Vnitřní bazén je po dohodě přístupný pro imobilní hosty pomocí zvedacího systému HM 3200.

Za příplatek 200 Kč na osobu možnost ubytování v apartmánu Lux.
Budova Duo II má 14 dvoulůžkových pokojů, 3 čtyřlůžkové pokoje a 2 pokoje až se šesti lůžky. Na některé z nich lze umístit přistýlku. Všechny pokoje a apartmány jsou kategorie standard.
Pokoj Retro – Všechny Retro pokoje byly zrekonstruovány v roce 2014 v dobovém designu, vybavení a výzdobě. Většina prvků odpovídá době, kdy byly tyto pokoje poprvé představeny hostům, tj. v roce 1965.Díky tomu najdete v koupelnách typické maloformátové kachličky, designové Retro dlaždice, kohoutkové a nikoliv pákové baterie, postele s novými 3D pěnovými matracemi avšak na dřevěné konstrukci zhotovené podle původního projektu, dobové vybavení interiéru, zdobení stěn válečkem, litinové radiátory, lustry, osvětlení i další designové prvky. Retro pokoj nemusí být úplně poplatný době svého vzniku a tak můžete využít komfort barevné LED TV, která přehrává mnoho programů včetně Retro Music kanálu nebo si pustit vybranou hudbu z 60. ~ 80. let.

V budově Duo II je klubovna s krbem.


Za příplatek 200 Kč na osobu možnost ubytování v apartmánu Retro.
Ubytování (check-in) je možné od 15.00 hodin. Odjezd (check-out) z hotelu do 11.00 hodin v den odjezdu.

Strava: polopenze
Polopenze. Možnost doplacení obědů za příplatek 200 Kč/den/os. (děti do 15 let 150 Kč). Snídaně jsou formou švédských stolů, večeře (popř. obědy) jsou podávány bufetovým způsobem (teplá + studená jídla, dětská jídla, ovocné a zeleninové saláty, dezerty).

Doprava: vlastní
Vlastní.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • ¦ 2x ubytování ve vámi zvolené kategorii pokojů ¦ stravování formou polopenze po celou dobu pobytu ¦ 1x přístrojová procedura (na výběr: hydromasáž, inhalace, oxyterapie, lymfodrenáž, kouzelná truhlice, rašelina)
  • ¦ 1x 30ti minutová masáž (na výběr: masáž: zad, obličeje, celých nohou, motýlek, ruční masáž chodidel¦ 1x vstup do saunového světa ¦ každodenní využití vnitřního vyhřívaného bazénu ¦ neomezený vstup do fitness centra ¦ parkování u hotelu ¦ Wi-Fi připojení na internet s vlastním notebookem
  • U dětí a mládeže cena nezahrnuje wellness procedury

Cena neobsahuje

  • Rekreační poplatek obci 20 Kč/os/den - hradí se na místě
(Popis zájezdu byl aktualizován 21.04.2020)