Brazílie - Velký okruh Brazílií ****

0
Amazonie Amazon_delta Amazonie Amazonie - hotel Amazon Village Amazonie - trek pralesem Amazonie_1.tif amazonie_8.tif

Zájezd pořádá

EMMA AGENCY spol. s r.o.
Kozí 10, 66078 Brno

Brazílie
V nabídce od: 06.04.2010
Kód zájezdu: 275

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

RIO DE JANEIRO • MANAUS.

Zájezdy do Brazílie jsou zajišťovány pravidelnými linkami leteckých společností a je možno je zajistit i v jakémkoliv jiném termínu dle individuálních požadavku a volných letenek. Odlety jsou z Prahy, v případe zájmu je možno zajistit odlety z Vídně.
V případe individuálního zájezdu jsou průvodcovské služby zajištěny místními průvodci (necestuje český průvodce). V Rio de Janeiru jsou to česky mluvící průvodci, v ostatních místech anglicky, německy nebo jiným světovým jazykem mluvící.
Uvedená cena zájezdu platí pro účast minimálně 2 osob. Ceny fakultativních výletů pro individuální zájezdy upřesníme dle počtu osob.


Ubytování: hotel ****

Strava: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy s přestupem v Lisabonu.

2. den: Ráno přílet do Ria, přivítání česky mluvícím průvodcem, transfer do hotelu. Odpočinek, koupání na pláži Copacabana nebo Ipanema.

3. den: Pobyt v Riu, fakultativně polodenní výlet s česky mluvícím průvodcem na Cukrovou homoli - lanovkou na jeden ze symbolů Ria s krásnými výhledy na město, pláže i zátoku. Následně prohlídka centra města. Odpoledne možnost návštěvy sídla firmy Stern s ukázkami zpracování brazilských drahokamů a výroby a prodeje jedinečných šperků (vstup i transfer z hotelu zdarma).

4. den: Pobyt v Riu, fakultativně polodenní výlet s česky mluvící průvodkyní na Corcovado se známou sochou Krista a s jedním z nejkrásnějších pohledů na Rio a dále projížďka pralesem a okolo nejkrásnějších pláží Ria. Odpoledne individuálně možnost návštěvy Botanické zahrady založené již v 19. století císařem Pedrem II. (cca 300Kč/os. včetně taxíku a vstupenky).

5. den: Pobyt v Riu, fakultativně celodenní výlet na tropické ostrovy s nádherným koupáním a bohatým obědem s typickými brazilskými specialitami.

6. den: Odlet z Ria do Manausu, po příletu transfer do hotelu v Manausu a individuálně možnost prohlídky tohoto města nazývaného Paříž Amazonie - přístav, tržnice, divadlo aj. Nocleh v hotelu v Manausu.

7. den: Po snídani odjezd do přístavu a výlet lodí k soutoku řek Rio Negro a Solimoes s unikátním úkazem, kdy obě řeky tečou několik km vedle sebe a jejich vody se nesmíchají. Odpoledne příjezd do hotelu Amazon Village v oblasti deštných pralesů. Ubytování a projížďka v motorových kanoích do povodí Amazonky, prohlídka deštných pralesů z řeky. Večeře v hotelu. Po setmění noční pozorování aligátorů.

8. den: Brzy ráno fakultativně možnost vyjížďky na kanoích s pozorováním východu slunce. Dopoledne trek s místním průvodcem do pralesa a pozorování fauny i flory. Oběd v hotelu a odpoledne vyjížďka na kanoích s návštěvou místní vesnice a rybolovem. Návrat do hotelu a večeře.

9. den: Po snídani odjezd lodí povodím Amazonky zpět do Manausu, transfer z přístavu na letiště. Odpoledne odlet z Manausu do Lisabonu.

10. den: Přílet do Lisabonu a dále do Prahy. Upozornění! Pro návštěvu Amazonie je nutno mít očkování proti žluté zimnici a užívat antimalarika.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Leteckou přepravu do Ria, do Manausu a zpět
  • Letištní taxy a palivové příplatky
  • 4x ubytování v Riu se snídaní
  • 2x ubytování v Amazonii s plnou penzí
  • 1x ubytování v Manausu se snídaní
  • transfery z letiště do hotelu a zpět
  • asistenci česky mluvícího průvodce v Riu
  • asistenci německy nebo anglicky mluvícího průvodce v Amazonii
  • výlety v Amazonii dle programu
  • zákonné pojištění CK

Cena neobsahuje

  • Komplexní cestovní pojištění (léčebných výloh, storna zájezdu, odpovědnosti za škody, zavazadel, úrazu atd.) 1323 Kč
  • Fakultativní výlety
(Popis zájezdu byl aktualizován 16.10.2018)