Konakli - Hotel Club Kastalia***** 7 nocí *****

0
Turecko, Konakli - Hotel Club Kastalia Turecko, Konakli - Hotel Club Kastalia Turecko, Konakli - Hotel Club Kastalia Turecko, Konakli - plážový volejbal Turecko, Konakli, Hotel Club Kastalia Turecko, Konakli, Hotel Club Kastalia Turecko, Konakli, Hotel Club Kastalia Turecko, Konakli, Hotel Club Kastalia Turecko, Konakli, Hotel Club Kastalia Turecko, Konakli, Hotel Club Kastalia - aquapark

Zájezd pořádá

EMMA AGENCY spol. s r.o.
Kozí 10, 66078 Brno

Turecko / Konakli
V nabídce od: 10.03.2010
Kód zájezdu: 480

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Nejžádanější hotelový komplex z naší nabídky leží přímo u písečné pláže v letovisku Konakli (Turecko)a je zasazen do nádherné středomořské zahrady. Elegantně zařízený hotel se skládá z osmi jednopatrových budov, jejichž střed tvoří krásné atrium s barem. V roce 2010 byla v areálu hotelu otevřená nová část s pokoji superior. Hotel disponuje recepcí s Wi-Fi a internetem (za poplatek), restaurací, barem, amfiteátrem, minimarketem a tureckými lázněmi. Rozlehlý bazén, dětské brouzdaliště a aquapark spojují hotelovou část a pláž. Lehátka s podložkami a slunečníky jsou jak u bazénů, tak i na pláži zdarma. Milovníci sportu ocení fitness studio, 4 tenisové kurty s antukovým povrchem, 15 hřišť pro plážový volejbal a širokou nabídku vodních sportů (za poplatek). Díky atraktivní poloze u pláže i nově vybudovanému aquaparku se vstupem zdarma lze hotel doporučit jak rodinám s dětmi, tak i příznivcům aktivního odpočinku spojeného s kvalitními službami all inclusive.


Ubytování: hotel *****
Zrenovované dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (typ standard), klimatizace, minibar (doplňován 2x týdně vodou), TV/SAT, sejf (2 €/den), fén, koupelna a balkon nebo terasa.

Strava: all inclusive
All inclusive: Snídaně (7.30–10.00), oběd (12.30–14.00) a večeře (19.30–21.30) formou bufetu, snack s tureckými specialitami (12.00–16.00), odpoledne káva+koláč (16.00), pozdní večerní snack, zmrzlina, neomezená konzumace nealkoholických a místních alkoholických nápojů (10.00– 24.00).

Doprava: letecky
Doprava do Turecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings – typ letadla Boeing 737.
Odlety jsou z Brna, za příplatek 600 Kč/osoba z Prahy a Ostravy – sobota/sobota. V termínu 27. 05. – 03. 06. a 30. 09. – 07. 10. odlet z Prahy.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou přepravu tam i zpět
  • ubytování příslušné kategorie na 7 nocí s vyznačenou stravou
  • letištní taxy a palivový příplatek
  • transfery letiště/hotel/letiště
  • činnost stálého delegáta

Cena neobsahuje

  • pojištění léčebných výloh a storna ERV pojišťovny (doporučujeme připlatit)
  • Jednolůžkový pokoj: 970 Kč/noc
(Popis zájezdu byl aktualizován 01.07.2017)