Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel

0
Foto - Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel Foto - Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel Foto - Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel Foto - Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel Foto - Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel Foto - Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel Foto - Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel Foto - Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel Foto - Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel Foto - Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel Foto - Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel Foto - Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel Foto - Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel Foto - Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel Foto - Georgioupolis - Fereniki Complex *** Hotel

Zájezd pořádá

VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.
Ječná 10, 12000 Praha

Řecko / Georgioupolis
V nabídce od: 10.12.2009
Kód zájezdu: 72565

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: rozlehlý hotelový komplex se šesti objekty se nachází v klidném venkovském prostředí. V nabídce VTT jsou pokoje ve dvou budovách - Fountoulis je od moře vzdálena cca 220 m, Manolis cca 260 m. Nedaleko od hotelu je supermarket a také půjčovna aut, ve vzdálenosti cca 300 m je centrum střediska s náměstím, kde jsou restaurace, taverny, obchody, kavárny, cukrárny, pekařství, lékárna, bankomat aj. V letovisku je též dětské hřiště, minigolf, kostel a zlatnictví. Jako místní atrakce slouží turistický vláček, který jezdí pravidelně během dne k sladkovodnímu jezeru Kournas (cca 9€/osoba) a do letoviska Kavros (cca 8€/osoba). V jezeře Kournas se dá koupat, lze si též pronajmout šlapadla za cca 4€/hodina. Dále doporučujeme navštívit město Chania, které má neopakovatelnou denní i noční atmosféru, jízdenka stojí cca 4,10€/cesta, autobus jezdí téměř každou hodinu. Ubytování v tomto komplexu doporučujeme pro méně náročnou klientelu.

Vybavení: centrální recepce v hotelu Fereniki, salónek s TV se satelitním příjmem, 2 bary (Nerio - v rámci hlavní restaurace a bar Alfa u bazénu, kde se čerpá all inclusive light), vnitřní a venkovní restaurace, nová restaurace v blízkosti hotelové recepce, naproti budově Fountoulis, venkovní kavárna, zahrada, parkoviště. Na recepci prodávají karty na wifi (za poplatek cca 4€/120 minut, cca 10€/den a cca 15€/600 minut), připojení je zde ovšem slabší.

Sport a zábava: v areálu se nacházejí 3 bazény, 2 dětské bazény, slunečníky a lehátka u bazénů zdarma. Služby SPA - vnitřní vyhřívaný bazén (za poplatek cca 1€/osoba + balíčky služeb od hotelu - např. jacuzzi + vnitřní bazén (za poplatek cca 5€/osoba), sauna + vnitřní bazén (za poplatek cca 5€/osoba), vnitřní bazén + jacuzzi + sauna (za poplatek cca 10€/osoba), masáže (na vyžádání, za poplatek cca 14-40€/osoba, například relaxační masáž - cca 14€/25 minut, masáž horkou čokoládou - cca 25€/50 minut, masáž horkými kameny - cca 30€/50 minut, bahenní zábal z Mrtvého moře - cca 30€/50 minut a řada dalších; při objednání masáže je poskytována 1x sauna nebo jacuzzi zdarma). Slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 5-6€/set/den).

Doporučujeme: Pěkná písečná pláž


Ubytování: hotel
komplex tvoří celkem 450 pokojů (1-, 2lůžkových s možností jedné přistýlky a pokoje pro rodiny až pro 5 osob, které mají navíc obývací pokoj, kde jsou další 3 přistýlky (gauče nebo rozkládací lůžka pro děti). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, TV se satelitním příjmem, chladničkou, balkónem nebo terasou s výhledem do zahrady, na moře, letovisko, okolní zástavbu a vnitrozemí. Trezor na pokoji za poplatek (cca 10€/týden). V naší nabídce máme ubytování převážně v budovách Fountoulis a Manolis. Ubytování pro jednu osobu je v areálu celého komplexu, nikoliv v konkrétních budovách. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Strava: polopenze
formou polopenze nebo za příplatek ALL INCLUSIVE LIGHT (viz popis) - ceny viz náš web. Snídaně a večeře - bufet.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 12.04.2017)