Město Rhodos - El Greco ** Hotel

0
Foto - město Rhodos - El Greco ** Hotel Foto - město Rhodos - El Greco ** Hotel Foto - město Rhodos - El Greco ** Hotel Foto - město Rhodos - El Greco ** Hotel Foto - město Rhodos - El Greco ** Hotel Foto - Město Rhodos - El Greco ** Hotel Foto - Město Rhodos - El Greco ** Hotel Foto - Město Rhodos - El Greco ** Hotel Foto - Město Rhodos - El Greco ** Hotel Foto - Město Rhodos - El Greco ** Hotel Foto - Město Rhodos - El Greco ** Hotel Foto - Město Rhodos - El Greco ** Hotel Foto - Město Rhodos - El Greco ** Hotel Foto - Město Rhodos - El Greco ** Hotel Foto - Město Rhodos - El Greco ** Hotel

Zájezd pořádá

VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.
Ječná 10, 12000 Praha

Řecko
V nabídce od: 10.12.2009
Kód zájezdu: 29831

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: hotel se nachází v klidnějším prostředí u centra města. Velkou předností tohoto hotelu městského typu s příjemnou atmosférou je jeho ideální poloha. Je vzdálen pouhých cca 150 m od známého přístavu Mandraki, cca 250 m od centra města a cca 400 m od starého města. V okolí hotelu najdete bohaté možnosti denní i noční zábavy; jsou zde restaurace, taverny, pizzerie, bary, obchody s potravinami i suvenýry a internetová kavárna. Doporučujeme podniknout individuální výlet do Lindosu - linkový autobus z Rhodosu stojí cca 5€/jedna cesta. Milovníkům vln doporučujeme vypravit se na pláž v západní části ostrova, cca 15 minut pěšky od hotelu. Během pobytu doporučujeme projet se vláčkem po novém městě, okruh stojí cca 7€, trvá cca 45 minut a odjíždí se od přístavu Mandraki, kde je stanice výletních vláčků. Hotel doporučujeme výhradně pro méně náročnou klientelu.

Vybavení: recepce, salónek s TV (v sezóně 2016 zde byl i český kanál ČT24), vnitřní bar, trezor, výtah a vnitřní restaurace v prvním patře. Na recepci je možnost zakoupit si balenou vodu. Wifi v prostoru recepce zdarma.

Sport a zábava: malý bazén s oddělenou dětskou částí, velmi omezený počet lehátek u bazénu, slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 8€/set/den). Některé bary/snackbary u pláže nabízí zdarma pronájem lehátek - podmíněno konzumací z jejich nabídky. Na pláži lze provozovat různé druhy vodních sportů (za poplatek).

Doporučujeme: Výhodná cena


Ubytování: hotel **
v hotelu je celkem 76 pokojů (1-, 2lůžkových s možností palandy - pouze pro děti). Pokoj tvoří vždy manželské dvojlůžko, nikoli dvě samostatná lůžka. Všechny pokoje jsou typu studio - mají koupelnu se sprchovým koutem, WC, klimatizaci (v provozu obvykle od poloviny června do poloviny září, mimo toto období za poplatek cca 3€/den), malý kuchyňský kout s elektrickým vařičem s jednoduchým základním vybavením, chladničku, rychlovarnou konvici, TV (jen místní programy), telefon, malý balkón nebo terasu s výhledem na město a sousední hotelovou zástavbu. Trezor na recepci zdarma. Ubytování pro 1 osobu je možné v pokoji s neobsazeným lůžkem. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Strava: polopenze
formou polopenze plus. Snídaně - rozšířený kontinentální bufet, večeře formou základního bufetu s nápojem v ceně. Pro dospělé je k večeři podávána sklenička vína, pro děti sklenička džusu a 1 láhev minerální vody (1,5 l/stůl).

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 07.04.2017)