Tolo - Ritsa ** Hotel

0
Foto - Tolo - Ritsa ** Hotel Foto - Tolo - Ritsa ** Hotel Foto - Tolo - Ritsa ** Hotel Foto - Tolo - Ritsa ** Hotel Foto - Tolo - Ritsa ** Hotel Foto - Tolo - Ritsa ** Hotel Foto - Tolo - Ritsa ** Hotel Foto - Tolo - Ritsa ** Hotel Foto - Tolo - Ritsa ** Hotel Foto - Tolo - Ritsa ** Hotel Foto - Tolo - Ritsa ** Hotel Foto - Tolo - Ritsa ** Hotel Foto - Tolo - Ritsa ** Hotel Foto - Tolo - Ritsa ** Hotel Foto - Tolo - Ritsa ** Hotel

Zájezd pořádá

VENUS TRADE AND TOURS, spol. s r.o.
Ječná 10, 12000 Praha

Řecko / Tolo
V nabídce od: 10.12.2009
Kód zájezdu: 1

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: zrenovovaný rodinný hotel s velmi milou a přátelskou atmosférou patří mezi oblíbené "stálice" v naší nabídce. Tuto kapacitu nabízíme již 26. sezónu a klienti se sem s potěšením rádi vracejí (obvykle ve stejném termínu jako kdyby jezdili na chalupu ke svým známým, jak většina poznamenává :. Hotel je v klidné části na okraji letoviska, cca 600 m od centra. Zde je dostatek nákupních i zábavních možností (obchody s potravinami, suvenýry, cukrárny, restaurace, taverny, zlatnictví, lékárny), ve středisku nechybí stálý lékař, bankomaty, dětské hřiště. Zastávka autobusu městské linky je nedaleko, lze pohodlně cestovat do Nafplia. Jízdenka stojí cca 1,80€/cesta (autobus jezdí zhruba každou hodinu). Taxi do Nafplia vychází na cca 17€/jedna cesta.

Vybavení: vstupní hala s recepcí, výtah, salónek s TV se satelitním příjmem, internetový koutek s jedním počítačem (zdarma), hotelová restaurace, zahradní restaurace, bar a snackbar u bazénu, kavárna s velkým TV projektorem, malá zahrádka, parkoviště. Možnost zapůjčení žehličky na recepci (zdarma). Wifi zdarma - uvnitř hotelu a ve většině pokojích.

Sport a zábava: bazén, dětský bazén, velké slunečníky a lehátka u bazénu - zdarma. Hotel nabízí svým hostům k zapůjčení zdarma 1 slunečník na pláž (na pokoj na celou dobu pobytu) a pro děti k zapůjčení dětské rukávky na plavání. Malé jednoduše vybavené fitcentrum (zdarma). Během pobytu pořádá hotel pro své hosty obvykle soukromý řecký večírek s tancem a reprodukovanou hudbou. Slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 7€/set/den). Vodní sporty na pláži (za poplatek).

Doporučujeme: Vstřícný majitel hotelu pan Tomys a jeho rodina, kteří se snaží s klienty dorozumět česky


Ubytování: hotel **
v tomto hotelu je celkem 34 pokojů (1-, 2lůžkové s možností jedné přistýlky a pokoje pro rodiny, kde je palanda nebo lůžka nebo přistýlky pro děti. Dále rodinný pokoj pro 4-6 osob, který tvoří 1 větší místnost, 2 x dvojlůžko a 2 přistýlky nebo lůžka pro děti - tento typ pokoje je za příplatek. Cenu tohoto příplatku najdete v zadní části katalogu a na webu). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem (i s jedním českým programem), wifi zdarma ve většině pokojích, chladničkou, trezorem a balkónem. Pokoje mají výhled na letovisko, do vnitrozemí, hory, okolní hotelovou zástavbu, kemp nebo bazén. Pokoje v 1. patře s výhledem na bazén jsou za příplatek (viz ceny na webu). Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Strava: polopenze
formou polopenze. Snídaně i večeře - bufet. Na místě je možné si dokoupit obědy za velmi přijatelné ceny (denně mezi 12:00-15:00).

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 12.04.2017)