Švýcarská mozaika

0
Švýcarsko

Zájezd pořádá

CK RIALTO
Kratochvílova 11, 75002 Přerov

Švýcarsko / Bern
V nabídce od: 18.09.2008
Kód zájezdu: 147828

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Památky a umění
    • Krásy přírody

KOSTNICE – STEIN AM RHEIN - VODOPÁDY RÝNA – BERN – INTERLAKEN – LAUTERBRUNNEN – THUN – BERN – LUZERN – VADUZ


Poznávací zájezd do Švýcarska za krásami přírody i památkami této nádherné Alpské země a něco i navíc - návštěva knížectví Lichtenštejnsko


Ubytování: hotel ***

Strava: snídaně
možnost dokoupení večeří

Doprava: autokarem
TRASA - Ostrava, Frýdek Místek, Nový Jičín, Hranice, Přerov, Olomouc, (Kroměříž, Zlín), Prostějov, Vyškov, Brno, Jihlava, Praha, Plzeň


PŘÍPLATKY ZA SVOZY: z nástupních míst - Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín - 400 Kč/os.;
z nástupních míst - Hranice, Kroměříž, Zlín - 350 Kč/os.


Svozy mohou být zajištěny autobusem, mikrobusem nebo osobním autem dle počtu přihlášených osob. V případě menšího počtu osob z odjezdového místa je CK oprávněna svoz zrušit a klienti budou informováni o možnosti nejbližšího nástupního místa. Zrušení svozu není důvodem ke stornování celého zájezdu.

Program zájezdu

1. den: ODJEZD Z ČR: odjezd pozdě odpoledne z ČR do Švýcarska.

2. den: KOSTNICE – STEIN AM RHEIN – SCHAFFHAUSEN – VODOPÁDY RÝNA: ráno příjezd do Švýcarska - prohlídka Kostnice na břehu Bodamského jezera včetně Husova památníku, dále přejezd přes kouzelné městečko Stein am Rhein do Schaffhausenu – zastávka u vodopádů Rýna, odjezd přes Bern na ubytování v oblasti Lucernu, nocleh.

3. den: JUNGFRAUREGION – INTERLAKEN – LAUTERBRUNNEN – THUN – BERN: snídaně, výlet do oblasti Jungfrauregionu - dopoledne zastávka v Interlakenu a Wilderswilu, možnost výjezdu zubačkou na Schynige Platte s výhledem na Jungfrau, pokračování k ledovcovým vodopádům u Lauterbrunnenu, možnost zubačkou na Kleine Scheidegg nebo výjezd lanovkou na vrchol Piz Gloria - Schilthorn s otáčivou restaurací a terasou ve výšce 2970m s výhledem na Jungfrau, Eiger a Mönch, pozdě odpoledne krátká zastávka v městečku Thun se středověkým hradem na břehu jezera, večer zastávka v hlavním městě Švýcarska Bern, návrat na nocleh.

4. den: VIERWALDSTÄTTERSEE – LUZERN – ENGELBERG – LICHTENŠTEJNSKO – VADUZ: snídaně, odjezd k jezeru Vierwaldstättersee – prohlídka města Luzern s nejstarším dřevěným mostem ve Švýcarsku, volno, možnost výjezdu nejstrmější zubačkovou lanovkou na horu Pilatus s neopakovatelným výhledem na alpské velikány středního Švýcarska, odpoledne přejezd do vysokohorského střediska Engelberg pod horou Titlis, k večeru odjezd do hlavního města knížectví Lichtenštejnska – Vaduz, procházka centrem města pod knížecím hradem, odjezd ze Švýcarska přes Rakousko do ČR.

5. den: PŘÍJEZD DO ČR: návrat do ČR v odpoledních hodinách.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 06.03.2018)